Wil jij ook een duurzame uitstraling voor jouw evenement?

VRAAG OFFERTE AAN »

OVER ONS

Meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en festivals

Cupking is op 16-07-2021 overgenomen door cupstack en zal onder die vlag verder gaan. Lees meer over wat wij doen op https://cupstack.nl

 

De mensen achter Cupking begonnen in 2002 met het organiseren van hun eerste festival. Inmiddels organiseren we als Loud Noise zo’n 10 festivals per jaar van 500 bezoekers tot 15.000 bezoekers, zowel open air als indoor. Dus we weten dat een festival organiseren een boel werk is.

 

Een stukje daarvan kunnen wij makkelijker maken. Door bekers schoon te brengen en vies te halen nemen we de organisatie een stuk werk uit handen. We verzorgen daarnaast specifieke instructies voor het barpersoneel zodat alles op de dag van het evenement soepeltjes verloopt. We weten dat ieder festival anders is, dus we bieden maatwerk aan voor elk festival. En het scheelt niet alleen werk en dus tijd, het bespaart ook geld en het milieu wordt gespaard.

 

Voor ons was dat reden genoeg om bij onze festivals over te stappen naar hardcups, nu jij nog!

Onze visie en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als evenementenorganisator sta je na afloop - hopelijk met een voldaan gevoel - op het lege festivalterrein. Nou ja, leeg….. Meestal sta je enkeldiep in een zee van plastic wegwerpbekers. Naast de voordelen van minder werk en mogelijkheden tot besparing is de milieuwinst en de positieve uitstraling en voorbeeldfunctie van je evenement ook belangrijk. Wij denken dat steeds meer gemeenten en subsidievertrekkers/sponsors eisen gaan stellen aan evenementorganisatoren als het gaat om duurzaamheid. Met hardcups kan daar een snelle en zichtbare stap in worden gemaakt. 

Onze missie

Cupking wil het evenementorganisatoren makkelijk maken om duurzamer te werken. Met minder werk en minder kosten een beter milieu en een betere uitstraling. Wie wil dat nou niet? Voor ieder evenement, van groot tot klein, heeft Cupking een oplossing.

 

Benieuwd wat Cupking voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

CONTACT

Bel Sales: +31651966417, Wasstraat/logistiek: +31652721760 of neem contact op via ons contactformulier

CONTACTFORMULIER »